Projecten

Hier staan onze projecten
Meer weten? Neem contact met ons op
Searching
Sorting date
cirwinn5

Bij Le Connecteur zijn we er trots op om te kunnen bijdragen aan projecten die zowel veiligheid als duurzaamheid bevorderen. Recentelijk hebben we een uitgebreid beveiligingsproject uitgevoerd bij een van onze gewaardeerde klanten, Cirwinn B.V.

Lees meer
bouwplaatsbeveiliging

Le Connecteur levert beveiligers en mobiele surveillance tijdens de verbouwing van een groot object. Zo houden wij de bouwplaats 24 uur per dag veilig en overzichtelijk.

Lees meer
Installatie

De complete veiligheid van je bedrijf overlaten aan experts. Wij zitten naast de ondernemer om te zorgen voor een optimale veiligheid tegen ideale omstandigheden. Dat is waar Transmission Almere voor gekozen heeft!

Lees meer
Discretie

Een nieuwe belangrijke opdracht voor Le Connecteur. Le Connecteur heeft een nieuwe opdracht gekregen voor werkzaamheden op het hoogste niveau. Hierdoor zal dit nieuwsartikel louter bestaan uit algemene woorden want het vertrouwen en de...

Lees meer
brand de vaart 2

Le Connecteur levert beveiligers bij een pand met brand schade. Door snel te schakelen zorgen wij voor directe veiligheid!

Lees meer
Beveiliging

Een nieuwe belangrijke opdracht voor Le Connecteur. Le Connecteur heeft een nieuwe opdracht gekregen voor werkzaamheden voor de studentenvereniging.

Lees meer
BouwTV+

Le Connecteur heeft voor Netco een BouwTV+ camera geplaatst op een bouwlocatie in Nederland. Lees meer over de BouwTV+ in onze nieuws afdeling.

Lees meer

Wat klanten over ons zeggen

Klantervaringen
Andre Groot Transmission
Andre Groot Transmission

"Le Connecteur heeft bij ons de afgelopen maanden de (camera) beveiliging geïnventariseerd, geadviseerd en daarna alles perfect en snel geïnstalleerd. Ze reageren snel en zijn flexibel. Daarnaast voeren ze ook diverse onderhoudswerkzaamheden uit. Le Connecteur is een betrouwbare partner."

Kevin Verkerk
Kevin Verkerk Incassonet & Notify

"Le Connecteur is voor ons niet alleen een professionele partij voor veiligheid, maar ook in de omgang ontzettend prettig. Korte lijnen, snel contact en en een laagdrempelige manier van samenwerken is wat bij Le Connecteur de standaard is."

Masja Broeke
Masja BroekeGemeente Almere

"Blij dat wij voor de beveiliging van ons Info Centrum advies hebben gevraagd aan de mannen van Le Connecteur. Geen verkooppraatjes, maar zeer deskundig en advies op maat. Alles werkt uitstekend en mocht er een vraag of probleem zijn, dan zijn ze altijd bereikbaar en is er snel iemand ter plaatse. Echt een bedrijf dat service hoog in het vaandel heeft staan."

Stijn Sprenkels
Stijn Sprenkels Wonderbit

"Stel een vraag aan de vakmensen van Le Connecteur en je merkt aan alles dat ze hun vak tot in de puntjes beheersen. Het antwoord gaat verder dan sec het beantwoorden van de gestelde vraag. Ze bekijken je vraag vanuit verschillende perspectieven. Dat is een duidelijke meerwaarde die Le Connecteur als volwaardig beveiligingsbedrijf mij kan bieden. Beveiliging zit in hun DNA!"

Nieuws & Ontwikkelingen

sticker dit object is beveiligd
16 jul 2024

Als ondernemer in Almere wil je natuurlijk dat je bedrijfspand goed beveiligd is tegen inbraak. 6 handige tips van Le Connecteur Security Experts.

Lees meer
Almere Zaken
4 jul 2024

In deze speciale cybereditie bespreken we het belang van onderhoud aan je alarmsystemen en camerasystemen. Dit is een vereiste van de verzekering.

Lees meer
mg 0184 bewerkt(1)
2 jul 2024

Veiligheid begint met een grondige aanpak. Onze experts bij Le Connecteur analyseren uw situatie nauwkeurig en bieden op maat gemaakt advies. Voorkom inbraken in woningen en bedrijven. Wij opereren door heel Nederland.

Lees meer
Bold Smart Lock Cylinder ook verkrijgbaar via Le Connecteur Security Experts
25 jun 2024

Neem afscheid van je oude sleutelbos. Ontdek het gemak van het Bold Smart Lock, het slimme slot dat veiligheid en gemak naadloos combineert.

Lees meer
le connecteur regelt de beveiliging de voetbalfabriek
19 jun 2024

Bij Le Connecteur zijn we blij om een spannende nieuwe samenwerking met De Voetbalfabriek aan te kondigen, een dynamische ontmoetingsplaats voor voetballiefhebbers van alle leeftijden en niveaus. Deze samenwerking is een belangrijke stap in onze inze

Lees meer
Le Connecteur in samenwerking met AGPRO BV voor optimale beveiliging
10 jun 2024

AGPRO BV kiest voor Le Connecteur - Beveiligingscamera’s, opvolging en meer! We zijn trots op onze samenwerking met AGPRO B.V., de specialist in trucks, trailers en aanhangers, gevestigd in Emmeloord.

Lees meer
almere zaken
18 apr 2024

Op woensdag 17 april 2024 is de nieuwe editie van Almere Zaken onthuld bij Almere City FC. Le Connecteur was daar als partner bij aanwezig en op pagina 23 staat onze bijdrage. Lees meer in dit nieuwsartikel!

Lees meer
hikvison solar camera
15 apr 2024

Huur nu tijdelijke camera's tijdens verbouwingen, evenementen of vanwege een gebeurtenis. Onze standalone camera's van Hikvision zijn draadloos en voorzien van een interne accu. Stuur een bericht en maak een afspraak!

Lees meer
almere zaken
12 apr 2024

Le Connecteur Security Experts is partner geworden van Almere Zaken. In 2024 staan we elke editie met een pagina in dit mooie magazine. Hierin nemen je we mee in de wereld van veiligheid!

Lees meer
le connecteur bord aan hek
2 mrt 2024

Op veel bedrijven zie je stickers en borden hangen met telefoonnummers en "dit object is beveiligd" teksten. Waarom is het handig om hier goede en accurate gegevens te hebben hangen?

Lees meer
Bekijk alles