Een objectbeveiliger doet meer dan alleen beveiligen

Heb je vragen of opmerkingen? We staan klaar om je te helpen! Bel of stuur ons een bericht en we komen zo snel mogelijk bij je terug

Neem contact met ons op!

Objectbeveiliger als visitekaartje voor je bedrijf

Bij Le Connecteur willen wij ervoor zorgen dat onze objectbeveiligers een visitekaartje zijn voor uw bedrijf. Het is het eerste wat een klant, bezoeker of leverancier ziet en hoort als hij of zij binnenkomt. “Goedemorgen, welkom bij… Kan ik u helpen?” Een simpele zin die vaak het begin is van een fijn vervolg van de afspraak. Onze objectbeveiligers zijn een host met security kennis. Op deze manier zorgen ze voor een perfecte combinatie van sociale vaardigheden en security skills.

Wat doet een objectbeveiliger?

Een objectbeveiliger is een host met security skills waardoor zijn takenpakket zeer breed is. Van ontvangst van klanten, bezoekers en leveranciers tot het uitvoeren van een brand- en sluitronde. Een opsomming van een aantal taken van een objectbeveiliger:

– Ontvangst;

– Registratie bezoekers;

– Ontvangst en versturen van pakketten en post;

– Administratieve handelingen;

– BHV;

– Ontruimingsoefeningen;

– En nog veel meer;

Objectbeveiliger

Meer informatie over een objectbeveiliger?

Wil je meer weten over het inzetten van een objectbeveiliger? Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken en om te kijken naar een zo effectief mogelijke manier van inzetten. Stuur ons een bericht en onze expert komt langs.