Een mobiel surveillant kan u altijd assisteren

Heb je vragen of opmerkingen? We staan klaar om je te helpen! Bel of stuur ons een bericht en we komen zo snel mogelijk bij je terug

Neem contact met ons op!

Wat doet de mobiele surveillance van Le Connecteur?

Onze mobiele surveillance biedt snelle en effectieve alarmopvolging voor uw veiligheid. Bij een alarmmelding komen onze surveillanten direct ter plaatse om te helpen. De surveillant onderzoekt de reden van de melding. Dit kan zijn door een inbraak maar ook door een foutieve handeling van een medewerker of ongedierte. Aan de hand van de oorzaak van het alarm handelt de surveillant deze melding af. Na elke melding ontvangt u een rapport met daarin alle gegevens. 

Mobiele surveillance werkzaamheden

Naast de alarmopvolging kan de surveillant ook andere werkzaamheden verrichten. Een belangrijke dienst is de brand- en sluitronde. In overleg met de opdrachtgever komt de surveillant langs om het bedrijf na een werkdag te sluiten. Hierbij wordt een complete ronde gelopen waarbij de verlichting wordt uitgezet, ramen dicht en op slot, controle op brandbare systemen, controle op bereikbare vluchtwegen, aanzetten van het alarmsysteem, etc. Vaak wordt dit uitgevoerd van op alle werkdagen maar dit kan ook alleen op de vrijdag zodat u gerust het weekend in gaat. Daarnaast kunt u ook denken aan de volgende diensten:

  • Controleronde;
  • Assistentie op verzoek;
  • Openingsronde;
  • Controle op medewerkers die alleen werken;
Mobiele surveillance

Sluit nu aan bij de Le Connecteur mobiele surveillance

Heb je een pand en wil je deze laten beveiligen? Neem contact met ons op en onze veiligheidsexpert komt langs om dit met u te bespreken. Elke situatie is anders en bij Le Connecteur begrijpen we dat maar al te goed. We staan 24/7 voor je klaar!