Straalzenders en PTZ-camera’s

Heb je vragen of opmerkingen? We staan klaar om je te helpen! Bel of stuur ons een bericht en we komen zo snel mogelijk bij je terug

Neem contact met ons op!

Een succesverhaal bij Cirwinn B.V.

Bij Le Connecteur zijn we er trots op om te kunnen bijdragen aan projecten die zowel veiligheid als duurzaamheid bevorderen. Recentelijk hebben we een uitgebreid beveiligingsproject uitgevoerd bij een van onze gewaardeerde klanten, Cirwinn B.V., een bedrijf dat zich inzet voor duurzaam recycling. Met behulp van onze geavanceerde technologieën hebben we hun terrein voorzien van de nieuwste beveiligingscamera’s. In dit verhaal nemen we je mee door de belangrijkste onderdelen van dit project en laten we zien hoe technologie en samenwerking leiden tot een veiligere en duurzamere toekomst.

cirwinn3

Een in- en uitweegbrug

De in- en uitweegbrug van Cirwinn is een cruciale plek binnen hun bedrijfsvoering. Hier worden alle inkomende en uitgaande goederen nauwkeurig gewogen. Voor een bedrijf dat zich richt op recycling, is dit een essentiële stap om de juiste verwerking van materialen te garanderen. Wij hebben deze locatie voorzien van onze meest geavanceerde camera’s. Deze camera’s lezen niet alleen de kentekens van de voertuigen direct uit, maar bieden ook een kristalhelder beeld van de laadbakken. Zo kunnen de medewerkers van Cirwinn in één oogopslag zien wat er precies wordt vervoerd en ervoor zorgen dat alles volgens de juiste procedures verloopt.

cirwinn5

Straalzenders en PTZ-camera’s

Een ander hoogtepunt van dit project is de installatie van onze straalzenders en PTZ-camera’s. Straalzenders zorgen ervoor dat we beelden van meerdere punten op het terrein kunnen verzenden, waardoor geen hoek onzichtbaar blijft. We hebben acht camera’s geïnstalleerd, waarvan zes PTZ-camera’s (Pan-Tilt-Zoom). Deze PTZ-camera’s zijn in staat om in alle richtingen te draaien en te zoomen, wat een uitgebreide dekking en gedetailleerde beelden mogelijk maakt. Een van deze PTZ-camera’s is zelfs uitgerust met een thermische sensor. Deze thermische camera kan op een afstand van maar liefst 700 meter warmtebeelden vastleggen. Dit is van onschatbare waarde voor Cirwinn, aangezien ze hiermee kunnen controleren of het gerecyclede hout geen brandgevaar oplevert. Zo draagt onze technologie bij aan zowel de veiligheid als de efficiëntie van hun processen.

Samenwerking voor veiligheid en duurzaamheid

Het succes van dit project is een bewijs van de kracht van samenwerking. Door onze krachten te bundelen met Cirwinn hebben we een werkomgeving gecreëerd die niet alleen veilig is, maar ook efficiënt en duurzaam. Onze geavanceerde beveiligingsoplossingen bieden bescherming voor zowel het bedrijf als de medewerkers, wat bijdraagt aan een gerust en veilig gevoel op de werkvloer. 

Dit is een cruciale factor voor een bedrijf dat zich inzet voor duurzame praktijken en voortdurend streeft naar verbetering.

Bij Le Connecteur geloven we dat veiligheid en duurzaamheid hand in hand gaan. 

Dit project bij Cirwinn B.V. is daar een prachtig voorbeeld van. Door het gebruik van de nieuwste technologieën en een hechte samenwerking hebben we een omgeving gecreëerd waarbinnen Cirwinn hun missie van duurzaam recycling met vertrouwen kan voortzetten.

We zijn er trots op om onze bijdrage te leveren aan een betere wereld en kijken uit naar toekomstige projecten waarin we opnieuw het verschil kunnen maken.