Nieuws & Ontwikkelingen

Het laatste nieuws
Meer weten? Neem contact met ons op
Searching
Sorting date
almere zaken
18 apr 2024

Op woensdag 17 april 2024 is de nieuwe editie van Almere Zaken onthuld bij Almere City FC. Le Connecteur was daar als partner bij aanwezig en op pagina 23 staat onze bijdrage. Lees meer in dit nieuwsartikel!

Lees meer
hikvison solar camera
15 apr 2024

Huur nu tijdelijke camera's tijdens verbouwingen, evenementen of vanwege een gebeurtenis. Onze standalone camera's van Hikvision zijn draadloos en voorzien van een interne accu. Stuur een bericht en maak een afspraak!

Lees meer
almere zaken
12 apr 2024

Le Connecteur Security Experts is partner geworden van Almere Zaken. In 2024 staan we elke editie met een pagina in dit mooie magazine. Hierin nemen je we mee in de wereld van veiligheid!

Lees meer
le connecteur bord aan hek
2 mrt 2024

Op veel bedrijven zie je stickers en borden hangen met telefoonnummers en "dit object is beveiligd" teksten. Waarom is het handig om hier goede en accurate gegevens te hebben hangen?

Lees meer
mg 0405 bewerkt(1)
10 jul 2023

Op dinsdag 10 juli 2023 vond de allereerste Dare To Beach beachvolleybal event plaats bij Strand 22. Georganiseerd door Dave Ruijters van Dare It die een combinatie event wilde tussen netwerken en sporten en plezier. Met ruim 70 deelnemers meteen...

Lees meer
Beveiliging
8 mrt 2023

Uitbreiding van het wagenpark door nieuwe opdrachten. Het leukste aan het verkrijgen van nieuwe opdrachten is de opstartfase. Inventariseren, plannen, indelen, aankopen, aannemen, inrichten, instructies maken, benodigdheden zoeken, aanpassen en...

Lees meer
een warm welkom voor frank
6 mrt 2023

Vanaf 1 maart is Frank Jacobs begonnen aan een uitdagende rol bij Le Connecteur! Frank gaat als relatiemanager ons team versterken. Als verbinder met een commerciële instelling is hij het eerste aanspreekpunt voor onze nieuwe klanten en wordt hij...

Lees meer

Wat klanten over ons zeggen

Klantervaringen
Kevin Verkerk
Kevin Verkerk Incassonet & Notify

"Le Connecteur is voor ons niet alleen een professionele partij voor veiligheid, maar ook in de omgang ontzettend prettig. Korte lijnen, snel contact en en een laagdrempelige manier van samenwerken is wat bij Le Connecteur de standaard is."

Masja Broeke
Masja BroekeGemeente Almere

"Blij dat wij voor de beveiliging van ons Info Centrum advies hebben gevraagd aan de mannen van Le Connecteur. Geen verkooppraatjes, maar zeer deskundig en advies op maat. Alles werkt uitstekend en mocht er een vraag of probleem zijn, dan zijn ze altijd bereikbaar en is er snel iemand ter plaatse. Echt een bedrijf dat service hoog in het vaandel heeft staan."

Stijn Sprenkels
Stijn Sprenkels Wonderbit

"Stel een vraag aan de vakmensen van Le Connecteur en je merkt aan alles dat ze hun vak tot in de puntjes beheersen. Het antwoord gaat verder dan sec het beantwoorden van de gestelde vraag. Ze bekijken je vraag vanuit verschillende perspectieven. Dat is een duidelijke meerwaarde die Le Connecteur als volwaardig beveiligingsbedrijf mij kan bieden. Beveiliging zit in hun DNA!"

Overzicht van onze oplossingen