Techniek en beveiliging

Heb je vragen of opmerkingen? We staan klaar om je te helpen! Bel of stuur ons een bericht en we komen zo snel mogelijk bij je terug

Neem contact met ons op!

Techniek als basis van je veiligheidsplan

Voor een goede beveiliging van uw pand is er een combinatie van technische, bouwkundige en organisatorische maatregelen nodig. Aan de hand van ons veiligheidsadvies zorgen wij voor een ideale oplossing. Hierbij is de technische kant een mooie basis in het geheel. 

Een complete cirkel aan oplossingen 

Bij Le Connecteur begrijpen we dat uw bedrijf uniek is en dat uw beveiligingsbehoeften specifiek zijn. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen voor alarmsystemen, camerasystemen, toegangscontrole, verlichting, etc. met de toegevoegde waarde van onze eigen monteur. Onze veiligheidsexperts gaan naast u zitten en werken nauw samen met u om uw behoeften te analyseren en adviseren u over de beste opties voor uw bedrijf. Met Le Connecteur kunt u vertrouwen op betrouwbare beveiliging, ondersteund door deskundig advies en professionele installatie. 

Techniek

Aanpassen en updaten waar mogelijk

Voordat we overgaan tot het vernieuwen van systemen bekijken we of we bepaalde onderdelen kunnen updaten of aanpassen. Op deze manier kunnen we kosten efficiënt te werk gaan. Uiteraard kijken we altijd naar het complete systeem. 

Onderhoud en updates

Zorg ervoor dat je regelmatig onderhoud en updates laat uitvoeren. Hierdoor blijft je systeem schoon, veilig en up to date zodat je er langer gebruik van kan maken. Bij al onze adviezen staat altijd het kopje onderhoudscontract. Op deze manier ben je verzekerd van regelmatig onderhoud en snelle assistentie bij problemen en storingen.