Onze oplossingen

Overzicht van onze oplossingen
Meer weten? Neem contact met ons op

Wat klanten over ons zeggen

Klantervaringen
Andre Groot Transmission
Andre Groot Transmission

"Le Connecteur heeft bij ons de afgelopen maanden de (camera) beveiliging geïnventariseerd, geadviseerd en daarna alles perfect en snel geïnstalleerd. Ze reageren snel en zijn flexibel. Daarnaast voeren ze ook diverse onderhoudswerkzaamheden uit. Le Connecteur is een betrouwbare partner."

Kevin Verkerk
Kevin Verkerk Incassonet & Notify

"Le Connecteur is voor ons niet alleen een professionele partij voor veiligheid, maar ook in de omgang ontzettend prettig. Korte lijnen, snel contact en en een laagdrempelige manier van samenwerken is wat bij Le Connecteur de standaard is."

Masja Broeke
Masja BroekeGemeente Almere

"Blij dat wij voor de beveiliging van ons Info Centrum advies hebben gevraagd aan de mannen van Le Connecteur. Geen verkooppraatjes, maar zeer deskundig en advies op maat. Alles werkt uitstekend en mocht er een vraag of probleem zijn, dan zijn ze altijd bereikbaar en is er snel iemand ter plaatse. Echt een bedrijf dat service hoog in het vaandel heeft staan."

Stijn Sprenkels
Stijn Sprenkels Wonderbit

"Stel een vraag aan de vakmensen van Le Connecteur en je merkt aan alles dat ze hun vak tot in de puntjes beheersen. Het antwoord gaat verder dan sec het beantwoorden van de gestelde vraag. Ze bekijken je vraag vanuit verschillende perspectieven. Dat is een duidelijke meerwaarde die Le Connecteur als volwaardig beveiligingsbedrijf mij kan bieden. Beveiliging zit in hun DNA!"

Bekijk onze projecten

BouwTV+

Le Connecteur heeft voor Netco een BouwTV+ camera geplaatst op een bouwlocatie in Nederland. Lees meer over de BouwTV+ in onze nieuws afdeling.

Lees meer
Beveiliging

Een nieuwe belangrijke opdracht voor Le Connecteur. Le Connecteur heeft een nieuwe opdracht gekregen voor werkzaamheden voor de studentenvereniging.

Lees meer
brand de vaart 2

Le Connecteur levert beveiligers bij een pand met brand schade. Door snel te schakelen zorgen wij voor directe veiligheid!

Lees meer
Discretie

Een nieuwe belangrijke opdracht voor Le Connecteur. Le Connecteur heeft een nieuwe opdracht gekregen voor werkzaamheden op het hoogste niveau. Hierdoor zal dit nieuwsartikel louter bestaan uit algemene woorden want het vertrouwen en de...

Lees meer
Installatie

De complete veiligheid van je bedrijf overlaten aan experts. Wij zitten naast de ondernemer om te zorgen voor een optimale veiligheid tegen ideale omstandigheden. Dat is waar Transmission Almere voor gekozen heeft!

Lees meer
bouwplaatsbeveiliging

Le Connecteur levert beveiligers en mobiele surveillance tijdens de verbouwing van een groot object. Zo houden wij de bouwplaats 24 uur per dag veilig en overzichtelijk.

Lees meer
cirwinn5

Bij Le Connecteur zijn we er trots op om te kunnen bijdragen aan projecten die zowel veiligheid als duurzaamheid bevorderen. Recentelijk hebben we een uitgebreid beveiligingsproject uitgevoerd bij een van onze gewaardeerde klanten, Cirwinn B.V.

Lees meer
Bekijk alles