Veiligheid van A tot Z

Heb je vragen of opmerkingen? We staan klaar om je te helpen! Bel of stuur ons een bericht en we komen zo snel mogelijk bij je terug

Neem contact met ons op!

Van A tot Z

Voor Transmission Almere hebben wij gezorgd voor een complete cirkel aan veiligheid. Van advies tot offerte en van installatie tot surveillance. 

Andre Groot: ““Het gevoel bij Le Connecteur was vanaf de eerste contacten erg goed. De betrokkenheid, aandacht en expertise waren voor mij van doorslaggevend belang.” 

Surveillance

Alles via 1 partner

Na het advies hebben we een offerte gemaakt op basis van aanpassen, vernieuwen en mobiele surveillance. Stap voor stap hebben wij de werkzaamheden opgepakt en ingericht. Gedurende de werkzaamheden komen er altijd aanpassingen en wijzigingen. Onze eigen monteurs denken actief met ons èn onze klanten mee.

Mobiele surveillance

Door ook aan te sluiten bij de mobiele surveillance van Le Connecteur is Transmission Almere verzekert van snelle opvolging en geregeld controle op het terrein en in het gebouw. Daarbij wordt er ook geregeld controle uitgevoerd op defecte noodverlichting, brandgevaarlijke en afwijkende situaties. 

Techniek