Partnerpagina in Almere Zaken

Heb je vragen of opmerkingen? We staan klaar om je te helpen! Bel of stuur ons een bericht en we komen zo snel mogelijk bij je terug

Neem contact met ons op!

Onthulling nieuwe editie bij Almere City FC

Op woensdag 17 april 2024 is de nieuwe editie van Almere Zaken onthuld bij Almere City FC. De onthulling werd gepresenteerd door Stefano. Op de tafels stonden heerlijke borrelplanken van het Saporito die hun 10-jarige bestaan vierde. De zaal was goed gevuld met veel ondernemers, instanties en genodigden. 

Partnerpagina van Le Connecteur Security Experts

Op de partnerpagina van Le Connecteur staat een column van David Serpenti over de zomertijd, een artikel over onze nieuwe samenwerking met het Duitse bedrijf Netco op het gebeid van bouw documentatie en het trotse nieuws dat Ondernemer van het jaar Thermen La Mer klant is geworden bij Le Connecteur!

Onder de foto lees je de column van David Serpenti. 

almere zaken

Langer licht. Een zege of een last?


De zomertijd is weer ingegaan. Dat betekent dat het weer langer licht is in de avond. En dat is iets waar ik altijd enorm naar uit kijk! Het begin van weer een warme periode waar je lekker lang buiten kan blijven en elke dag kan BBQ’en. Ook op het gebied van veiligheid is het een goede periode.

Naar werk gaan in het donker en weer naar huis gaan in het donker is niet prettig. Door de zomertijd hebben we hier minder last van. En dat komt het veiligheidsgevoel ook ten goede. We voelen ons veiliger in het licht. Ook de statistieken laten zien dat er tijdens de zomertijd minder inbraken plaatsvinden. Sowieso daalt het aantal inbraken de laatste jaren aanzienlijk. Dat heeft verschillende redenen zoals het gebruik van goede sloten, verlichting, camera’s en alarmsystemen. Maar ook het hybride werken. Er wordt meer thuis gewerkt en daardoor is de kans groter dat een inbreker gestoord wordt. Helaas is de kans op een woningoverval hierdoor wel toegenomen. Om dit tegen te gaan kan je een slimme deurbel of intercom plaatsen. Doe de deur alleen open voor mensen die je kent zoals de buren, de vaste pakketbezorger die elke dag de pakketten van Temu of Shein komt brengen en de bezorger van je supermarkt.

Sommige vinden de zomertijd een last. Het verstoort de biologische klok en zorgt voor onrust. Zeker ook als je kleine kinderen hebt. Gelukkig heb ik daar geen last meer van. Ze liggen eerder te lang in bed dan te kort…..

Heb je behoefte aan het vergroten van het veiligheidsgevoel? Neem via onze nieuwe website gemaakt door de mannen van Jointly Heroes contact met ons op en we plannen een afspraak in!

Ik wens jullie een fijne zomertijd!


David Serpenti

Eigenaar, Le Connecteur

almere zaken 2