De diensten van Le Connecteur

Wat is objectbeveiliging?

Waar moet u aan denken bij objectbeveiliging? Een objectbeveiliger is iemand die bij eigendommen patrouilleert en inspecteert op verdachte of niet gewoonlijke activiteiten. Er wordt gesurveilleerd op zaken zoals brand, diefstal en vandalisme. In de praktijk gaat het vooral om het monitoren van mensen en gebouwen om criminaliteit te voorkomen. Een greep uit het takenpakket van een objectbeveiliger:

  • Het beschermen en handhaven van wetten op het eigendom van de opdrachtgever
  • Monitoren van camera’s en de hulpdiensten alarmeren indien nodig is
  • Toegang beheren voor werknemers en bezoekers bij een pand

Objectbeveiliging door Le Connecteur

Heeft u een pand en wilt u deze laten beveiligen? Dan is het inhuren van beveiliging via Le Connecteur een geschikte optie. De objectbeveiligers van Le Connecteur zijn goed getraind. Intern zorgen wij ervoor dat hun kennis up-to-date blijft door meermaals per jaar herhalingstrainingen te organiseren. Verder zijn de beveiligers van Le Connecteur gescreend door justitie en hebben zij een door politie verschafte beveiligingspas.

Onze beveiligers kunnen snel schakelen tussen diverse veiligheidstaken en zorgen ervoor dat uw pand op professionele wijze wordt bewaakt. Elke situatie is verschillend en bij Le Connecteur begrijpen we dat maar al te goed. Om deze reden wordt de objectbeveiliger bij elk object ingewerkt, zodat deze zo goed mogelijk beveiligd kan worden. Door de training in gastheerschap zijn de objectbeveiligers van Le Connecteur ook inzetbaar als bijvoorbeeld gastheer of receptionist. U kunt bij ons terecht voor ochtend, middag en nachtbewaking. Wij staan 24/7 voor u klaar! Wie bieden onze diensten van objectbeveiliging in meerdere steden aan, zoals objectbeveiliging in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.

Le Connecteur: uw partner bij objectbeveiliging

Bent u geïnteresseerd in objectbeveiliging in Amsterdam, Den Haag of Rotterdam? Of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar het nummer +31 85 130 25 40. Het is natuurlijk ook mogelijk om een email te sturen. U kunt uw bericht dan naar connect@leconnecteur.nl sturen. Neem nu contact op!

“Sinds april 2018 is Le Connecteur onze partner in beveiliging. Liora en Yaron, een zeer gastvrij duo, stellen zich flexibel op, denken met je mee, en hebben een breed scala aan services te bieden. Bij Conscious Hotels staat gastvrijheid en toegankelijkheid voorop. Beveiligers zijn daarom bij ons idealiter hosts, en daar matchen de professionele en vriendelijke beveiligers van Le Connecteur erg goed mee.”

Babs van Houten / Conscious Hotels

“Wij als Steigenberger Airport hotel Amsterdam hebben een uitstekende ervaring met een samenwerking met Le Connecteur. Uiterst professionele en tevens flexibele organisatie. Zij hebben ons met een zeer korte termijn aanvraag, bijgestaan met de (nacht) beveiliging van een mooi meerdaags evenement. Ik kijk uit naar een mooie nieuwe samenwerking met Yaron en Liora van Le Connecteur.”

Wendy Verhulst / Steigenberger Airport hotel Amsterdam