Le Connecteur Security Experts - Veiligheid door heel Nederland

Heb je vragen of opmerkingen? We staan klaar om je te helpen! Bel of stuur ons een bericht en we komen zo snel mogelijk bij je terug

Neem contact met ons op!

Veiligheid begint met een grondige aanpak 

Onze experts bij Le Connecteur analyseren uw situatie nauwkeurig en bieden op maat gemaakt advies.

Met onze kennis van mobiele surveillance, objectbeveiliging en beveiligingstechniek zorgen we voor maximale bescherming.

mg 0184 bewerkt(1)

David Serpenti aan het woord

“Bij Le Connecteur geloven we dat iedereen recht heeft op een veilige leefomgeving. Samen met mijn team zet ik me elke dag in om deze veiligheid te waarborgen. Daarbij is het niet alleen lonend werk, maar geeft het ons ook enorm veel energie om steeds meer mensen en bedrijven te voorzien van beveiliging op maat” – 🗣 David Serpenti

Inbraken in woningen en bedrijven

Een veelvoorkomend veiligheidsprobleem is inbraken in woningen en bedrijven.

Le Connecteur speelt hierop in met oplossingen zoals mobiele surveillance om verdachte activiteiten snel te detecteren en slimme deursloten, zoals de Bold Smart Lock, om ongewenste toegang te voorkomen🚫. 

Daarbij hebben we onze bodycams die extra veiligheid bieden voor personeel dat op locatie werkt.

Bodycam 3

Beveiligen kan niet op zich laten wachten

We kunnen het niet vaak genoeg benoemen: Het is cruciaal om op tijd te beveiligen. Een goed beveiligingssysteem kan een inbraak voorkomen voordat deze plaatsvindt. Bij Le Connecteur handelen we altijd adequaat en nemen we de juiste beslissingen op de momenten die ertoe doen. Dit betekent dat we snel reageren op verdachte situaties en proactief maatregelen nemen om risico’s te minimaliseren.

Binnen en buiten Almere

Le Connecteur voelt zich sterk betrokken bij Almere en haar inwoners. We willen de veiligheid van elke Almeerder garanderen, waar ze ook zijn. Maar we bieden onze diensten ook buiten Almere aan, zodat iedereen kan profiteren van onze expertise en oplossingen.

Neem vandaag nog contact met ons op

Meer weten? Onze experts staan dagelijks klaar om uw veiligheid bespreekbaar te maken.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op