Partner pagina 3de editie Almere Zaken

Heb je vragen of opmerkingen? We staan klaar om je te helpen! Bel of stuur ons een bericht en we komen zo snel mogelijk bij je terug

Neem contact met ons op!

Lokaal ondernemen, bodycams en onderhoud

In deze editie bespreken we de voordelen van lokaal ondernemen, onze nieuwe bodycam en het belang van onderhoud aan je alarmsystemen. 

Lees de nieuwe Almere Zaken hier.

Le Connecteur biedt hoogwaardige bodycams en uitgebreide alarmopvolging om de veiligheid van bedrijven in Almere en omgeving te verbeteren. Onze bodycams zijn ontworpen om belangrijke gebeurtenissen vast te leggen en dienen als afschrikmiddel tegen agressief gedrag. Deze kleine, draagbare camera’s worden gedragen door beveiligingspersoneel, politieagenten en ander personeel in risicovolle situaties. Ze vergroten de transparantie en verantwoording en kunnen helpen bij het oplossen van conflicten door duidelijk bewijs te leveren in geval van incidenten. Almere City FC heeft ervoor gekozen om onze bodycams dit seizoen te gebruiken, wat de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze producten onderstreept.

Almere Zaken

Onderhoud aan je alarmsysteem en alarmopvolging

Hier gaat je teNaast de innovatieve bodycams biedt Le Connecteur ook professionele alarmopvolging aan. Het regelmatig onderhouden van uw alarmsysteem is cruciaal om storingen te voorkomen en te zorgen dat het systeem altijd optimaal functioneert. Een goed onderhouden alarmsysteem biedt niet alleen extra veiligheid, maar is vaak ook een vereiste van uw verzekeringsmaatschappij. Bij ons kunt u rekenen op snelle aanrijtijden, gedetailleerde rapportages en een efficiënte afhandeling van alarmmeldingen. Onze alarmopvolging is erop gericht om uw bedrijfspand en eigendommen optimaal te beschermen.


Voor meer informatie over alarmopvolging klik hier

Le Connecteur voor al uw veiligheid

Le Connecteur streeft altijd naar de hoogste standaarden in veiligheid en innovatie. Onze producten en diensten zijn ontworpen om echt het verschil te maken voor onze klanten. Of het nu gaat om het verbeteren van de veiligheid met onze geavanceerde bodycams of het bieden van betrouwbare alarmopvolging, wij staan klaar om uw bedrijf te helpen veilig te blijven. Voor meer informatie en om te ontdekken hoe wij uw specifieke beveiligingsbehoeften kunnen vervullen, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we werken aan een veiligere toekomst voor uw bedrijf.