De beveiligingscamera's in actie

Heb je vragen of opmerkingen? We staan klaar om je te helpen! Bel of stuur ons een bericht en we komen zo snel mogelijk bij je terug

Neem contact met ons op!

Over De Voetbalfabriek

Gelegen in een unieke industriële setting, staat De Voetbalfabriek bekend om haar gevarieerde aanbod aan voetbalactiviteiten. 

Met tien verschillende voetbalspellen en op maat gemaakte arrangementen voor diverse groepen, biedt De Voetbalfabriek een ervaring die zowel afwisselend als uitdagend is. Of je nu een doorgewinterde speler bent of voor het eerst een bal trapt, bij De Voetbalfabriek is er voor ieder wat wils.

Onze veiligheid inspanningen

Bij Le Connecteur geloven we dat innovatie en veiligheid hand in hand gaan. Daarom hebben we besloten om twee geavanceerde beveiligingscamera’s te installeren bij De Voetbalfabriek. Deze camera’s zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat het hele pand goed beveiligd is. Onze camera’s bieden niet alleen haarscherp beeld, maar zijn ook ontworpen om onder alle omstandigheden optimaal te functioneren, zodat elke hoek van het pand uiterst nauwkeurig in de gaten gehouden kan worden.

Waarom beveiliging cruciaal is

Een veilige omgeving rondom je bedrijfspand is essentieel voor het plezier en de gemoedsrust van alle bezoekers. Door de installatie van onze beveiligingscamera’s willen we ervoor zorgen dat elke speler zich volledig kan richten op het spel, zonder zich zorgen te hoeven maken over hun veiligheid. Ook voor de eigenaar, Pim Overtoom, is het natuurlijk een geruststelling dat er nu videobeelden zijn van binnen het pand. Onze technologie maakt het mogelijk om verdachte activiteiten snel te detecteren en aan te pakken, waardoor de veiligheid van alle bezoekers én het pand wordt gewaarborgd.

Veiligheid voorop, de rest komt later!

Wil je ook genieten van de beste veiligheid? Een veilig gevoel als je niet thuis of op het werk bent? Le Connecteur Security Experts zorgt voor een veiligheidsgevoel, waar u ook bent. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op voor het beste beveiligingsadvies