Een slimme oplossing voor jouw nieuwe deurslot

Heb je vragen of opmerkingen? We staan klaar om je te helpen! Bel of stuur ons een bericht en we komen zo snel mogelijk bij je terug

Neem contact met ons op!

Maak kennis met het Bold Smart Lock, een slot zonder sleutel

Bij Le Connecteur willen we je leven continu veiliger en makkelijker maken. Daarom willen we je graag kennis laten maken met het Bold Smart Lock, een vernieuwend slot voor je voordeur.

Wat is het Bold Smart Lock?

Het Bold Smart Lock is een geavanceerd deurslot dat je in slechts 3 minuten zelf installeert. Dit slot werkt via Bluetooth en je hebt dus geen sleutels meer nodig! Met het Bold Smart Lock is je deur makkelijker te openen en is deze beter beveiligd.

bold smart lock heel slot

Eenvoudige installatie

Je monteert het Bold Smart Lock binnen 3 minuten. Vervang je huidige cilinder door de Bold Smart Cylinder en je deur is meteen slim. In de doos vind je alles wat je nodig hebt: de Bold Smart Cylinder, een buitenknop en een batterij die meer dan 2 jaar meegaat. Daarbij wordt het slimme deurslot geleverd met een eenvoudige handleiding voor de installatie.

Gebruiksvriendelijk en slim

Je kunt je deur openen op verschillende manieren met het Bold Smart Lock:

– Open je deur met een tik in de Bold-app.

– De Bold Clicker. Een kleine afstandsbediening voor aan je sleutelbos.

– Een persoonlijke pincode voor extra gemak en veiligheid.

Bold Smart lock app bij een voordeur

Vijf redenen om voor Bold te kiezen

– Dit slot is 100% sleutelloos. Open je deur met je telefoon, waar je ook bent.

– Een uiterst lange batterijduur. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het vervangen van de batterij voor meer dan 2 jaar.

– Technology = key. Snapje? De Bold Smart Lock is beschermd met de nieuwste beveiligingstechnologieën, zodat jij je geen seconde meer druk hoeft te maken.

– Met de hoogste veiligheidscertificaten, voor optimale bescherming van je huis.

– Betere berscherming tegen inbraak door de geavanceerde Duracore™ technologie. Duracore™ maakt het onmogelijk voor inbrekers om binnen te komen met gangbare methoden zoals boren en trekken.

Altijd veilig

Het Bold Smart Lock vermindert de risico’s van verloren of gestolen sleutels en beschermt tegen inbraakpogingen dankzij sterke constructie en betrouwbare Bluetooth-technologie.

Interessant voor bedrijven, een Bold business account

Beheer eenvoudig toegang voor werknemers en bezoekers met het Bold Business Account. 

Na eenmalige registratiekosten van €19 ex. BTW, plus een maandelijks bedrag afhankelijk van het aantal sloten, biedt het account extra functionaliteiten om toegangsrechten te beheren en bedrijfsactiviteiten overzichtelijk te volgen.

Alle redenen dus om te kiezen voor het Bold Smart Lock Cylinder

Le Connecteur biedt oplossingen die aansluiten bij de veiligheidsuitdagingen van elke sector. 

Naast de losse producten zorgen we voor training en ondersteuning om te garanderen dat je alles uit je Bold Smart Lock haalt. Meer weten? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op.