AGRPO B.V. kiest voor beveiliging van Le Connecteur!

Heb je vragen of opmerkingen? We staan klaar om je te helpen! Bel of stuur ons een bericht en we komen zo snel mogelijk bij je terug

Neem contact met ons op!

Le Connecteur in samenwerking met AGPRO BV voor optimale beveiliging

Bij Le Connecteur zijn we trots op onze samenwerkingen met vooruitstrevende bedrijven die de waarde van geavanceerde beveiligingstechnologieën inzien. Onze recente samenwerking met AGPRO B.V. is een perfect voorbeeld van hoe kwaliteit en top veiligheid samenkomen.

AGPRO B.V. is dé autoriteit in de handel, reparatie, onderhoud en nieuwbouw van trucks, trailers en aanhangers. Gevestigd in Emmeloord, blinkt dit bedrijf uit in expertise en service in de transportsector. Hun reputatie voor excellentie is gebouwd op jaren van toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Waarom heeft AGPRO B.V. voor Le Connecteur gekozen? Omdat ze weten dat veiligheid voorop staat. Wij hebben hun beveiligingssysteem geüpgraded met acht geavanceerde beveiligingscamera’s die niet alleen voldoen aan de eisen van 2024, maar deze zelfs overtreffen. Dit is meer dan een technologische upgrade; Dit benadrukt hun inzet voor betrouwbaarheid en bescherming.

AGPRO B.V. investeert niet alleen in hun materieel, maar ook in de veiligheid van hun middelen en personeel. Met deze stap onderstrepen ze hun commitment aan een veilige werkomgeving.

Bij Le Connecteur zijn we natuurlijk mega enthousiast over deze samenwerking en kijken we uit naar een veilige, verbonden toekomst met AGPRO B.V. Hierbij bouwen we aan een wereld waarin innovatie en veiligheid hand in hand gaan. Wilt u ook level up qua beveiliging? Bekijk onze diensten, neem contact met ons op en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.