NetCo bodycams de stap vooruit

Heb je vragen of opmerkingen? We staan klaar om je te helpen! Bel of stuur ons een bericht en we komen zo snel mogelijk bij je terug

Neem contact met ons op!

Extra veiligheid voor medewerkers

Bodycams bieden een extra laag van veiligheid voor medewerkers tijdens hun werkzaamheden. Met deze draagbare camera’s kunnen medewerkers gebeurtenissen vastleggen en situaties documenteren. Dit vergroot niet alleen hun veiligheid, maar biedt ook een objectieve kijk op incidenten en calamiteiten. Door het gebruik van bodycams kunnen organisaties de veiligheid van hun personeel maximaliseren en tegelijkertijd transparantie en vertrouwen bevorderen. Ontdek vandaag nog de voordelen van bodycams voor uw team.

Bodycam werkt deëscalerend

Onze bodycam heeft unieke feature. Aan de voorkant zit een scherm die de medewerker zelf aan en uit kan zetten.  Hierdoor heeft de bodycam een deëscalerend effect omdat de persoon die agressief gedrag vertoont, zichzelf kan zien op het scherm van de bodycam. Dit visuele feedbackmechanisme kan helpen om de agressie te verminderen en de situatie te kalmeren. Wanneer mensen hun eigen gedrag zien, realiseren ze zich vaak de ernst ervan en kunnen ze hun emoties beter onder controle krijgen. Dit draagt bij aan een meer vreedzame interactie en kan potentieel escalerende situaties voorkomen. Statistieken laten zien dat bij 80% van de gevallen waarin er een dreigende situaties is deze direct deëscaleert. 
Bodycam 1

Wat is een bodycam?

Een bodycam is een draagbare camera die wordt gedragen door een persoon, meestal bevestigd aan hun kleding of uitrusting. Deze camera’s worden gebruikt om audiovisuele opnames te maken van de omgeving en gebeurtenissen terwijl de persoon zich verplaatst of zijn taken uitvoert. Ze worden vaak gebruikt door professionals zoals politieagenten, beveiligingspersoneel, hulpverleners en inspecteurs om objectieve bewijsmaterialen vast te leggen en hun veiligheid te vergroten tijdens het uitvoeren van hun taken.

Kopen of huren?

Je kan een bodycam bij ons kopen of huren. In beide gevallen zijn er voordelen en nadelen. Ons advies is het huren van de bodycam op een all-in basis. Voor € 75,- per maand per bodycam bent u compleet voorzien van software, onderhoud, reparatie en vervanging! Wij geven je graag advies.

bodycam flyer 2024