De diensten van Le Connecteur

Een security host: beveiliging en hospitality hand in hand

Wat doet een security host precies vraag u zich misschien af? De Security Host biedt beveiliging en bescherming voor gasten, werknemers en objecten. Ze zijn getraind in meerdere disciplines om veiligheid te waarborgen en tegelijkertijd kwalitatieve gastenservice te verlenen. Een security host zal onder andere diefstal proberen te voorkomen en gemoederen te bedaren in een gespannen atmosfeer. Door hun veiligheids- en servicetraining weten zij adequaat te reageren in geval van calamiteiten. Ze zullen te allen tijde de-escalerend op treden. Een security host is dus niet alleen een beveiliger of een gastheer, maar zoekt het balans tussen beiden op.

Security host bij Le Connecteur

Een security host van Le Connecteur is professioneel en gekwalificeerd in zowel beveiliging als hospitality. Onze medewerkers zijn representatief, netjes gekleed en communicatief. Wij houden als bedrijf dan ook een bepaalde standaard aan. Onze security hosts zijn in te huren voor een periode van minimaal 8 uur. Onze werknemers zijn gediplomeerd en bevoegd in verschillende veiligheidsdisciplines. Le Connecteur garandeert hoogstaande kwalitatieve dienstverlening. Het is ook mogelijk om een security host met hond in te huren.

Persoonsbeveiliger

In sommige scenario’s kunnen standaard beveiligingsprocedures niet toereikend genoeg zijn om de veiligheid van een persoon te garanderen. In deze gevallen is een meer gespecialiseerde vorm van bescherming nodig, namelijk persoonsbeveiliging.

Le Connecteur is een gerenommeerd beveiligingsbureau met ervaren persoonsbeveiligers. Onze werknemers zijn getraind in het handhaven van de veiligheid en privacy van hun cliënten. Bij ons vindt u alleen professionals die hun vak écht verstaan.

Opsporings- en detectiehonden

Honden worden al tientallen jaren gebruikt door wetshandhaving instanties en zelfs defensie. Hun uitstekende ruikvermogen wordt gebruikt om stoffen, goederen of personen op te sporen. Hierbij kan gedacht worden aan drugs, alcohol, explosieven, geld en bloed.

Bent u op zoek naar een opsporings- of detectiehond? Le Connecteur helpt u graag! Bij ons vindt u de technieken, kennis en ervaring die nodig zijn om de honden tot het vereiste niveau te trainen. Onze opsporings- en detectiehonden zijn geschikt voor bijna elke situatie en staan voor u klaar!

Particulier onderzoeker

Bij Le Connecteur kunt u terecht als u op zoek bent naar een particulier onderzoeker. Wij zijn een door justitie goedgekeurd particulier onderzoeksbureau. Particuliere onderzoekers worden ook wel privé-detectives genoemd. Het zijn gekwalificeerde professionals die een tal aan bewakings- en onderzoekstechnieken gebruiken om informatie over een persoon of situatie verzamelen.

Onze particuliere onderzoekers zijn goed getraind, goed opgeleid en hebben allemaal een legitimatiebewijs. Daarnaast zijn zij door justitie gescreend en door de politie goedgekeurd. Ze zijn ervaren in het objectief ontdekken van feiten en bewijzen, analyseren van de informatie en het presenteren van de resultaten van het onderzoek. Onze professionals laten geen steen omgedraaid! Meer weten?

High Risk

Ontzorgen van de complete safety & security zoals: preventieve observaties, persoonsbeveiliging, chauffeursdiensten, veilig parkeren, alarmopvolging, enz.

Mogelijkheden op aanvraag. Neem contact op voor meer informatie.

The overall use of flatsome is very VERY useful. It lacks very few, if any, things! I loved it and have created my first ever website Punsteronline.com! Best yet, flatsome gets free updates that are great! (and the support is amazing as well!:)

Mark Jance / Facebook

This is a FANTASTIC Theme. Do you think that in the next version you could try and have it Multilanguage. Because I have nothing bad to say about this theme. Thank a million!

Mark Jance / Facebook