De diensten van Le Connecteur

Een security host: beveiliging en hospitality hand in hand

Wat doet een security host precies vraag u zich misschien af? De Security Host biedt beveiliging en bescherming voor gasten, werknemers en objecten. Ze zijn getraind in meerdere disciplines om veiligheid te waarborgen en tegelijkertijd kwalitatieve gastenservice te verlenen. Een security host zal onder andere diefstal proberen te voorkomen en gemoederen te bedaren in een gespannen atmosfeer. Door hun veiligheids- en servicetraining weten zij adequaat te reageren in geval van calamiteiten. Ze zullen te allen tijde de-escalerend op treden. Een security host is dus niet alleen een beveiliger of een gastheer, maar zoekt het balans tussen beiden op.

Security host bij Le Connecteur

Een security host van Le Connecteur is professioneel en gekwalificeerd in zowel beveiliging als hospitality. Onze medewerkers zijn representatief, netjes gekleed en communicatief. Wij houden als bedrijf dan ook een bepaalde standaard aan. Onze security hosts zijn in te huren voor een periode van minimaal 8 uur. Onze werknemers zijn gediplomeerd en bevoegd in verschillende veiligheidsdisciplines. Le Connecteur garandeert hoogstaande kwalitatieve dienstverlening. Het is ook mogelijk om een security host met hond in te huren.

Persoonsbeveiliger

In sommige scenario’s kunnen standaard beveiligingsprocedures niet toereikend genoeg zijn om de veiligheid van een persoon te garanderen. In deze gevallen is een meer gespecialiseerde vorm van bescherming nodig, namelijk persoonsbeveiliging.

Le Connecteur is een gerenommeerd beveiligingsbedrijf met ervaren persoonsbeveiligers. Onze werknemers zijn getraind in het handhaven van de veiligheid en privacy van hun cliënten. Bij ons vindt u alleen professionals die hun vak écht verstaan.

Opsporings- en detectiehonden

Honden worden al tientallen jaren gebruikt door wetshandhaving instanties en zelfs defensie. Hun uitstekende ruikvermogen wordt gebruikt om stoffen, goederen of personen op te sporen. Hierbij kan gedacht worden aan drugs, alcohol, explosieven, geld en bloed. Hondenbeveiliging kan dus enorm veel voordelen bieden!

Bent u op zoek naar een opsporings- of detectiehond? Le Connecteur helpt u graag! Bij ons vindt u de technieken, kennis en ervaring die nodig zijn om de honden tot het vereiste niveau te trainen. Onze opsporings- en detectiehonden zijn geschikt voor bijna elke situatie en staan voor u klaar!

Particulier onderzoeker

Bij Le Connecteur kunt u terecht als u op zoek bent naar een particulier onderzoeker. Wij zijn een door justitie goedgekeurd particulier onderzoeksbureau. Particuliere onderzoekers worden ook wel privé-detectives genoemd. Het zijn gekwalificeerde professionals die een tal aan bewakings- en onderzoekstechnieken gebruiken om informatie over een persoon of situatie verzamelen.

Onze particuliere onderzoekers zijn goed getraind, goed opgeleid en hebben allemaal een legitimatiebewijs. Daarnaast zijn zij door justitie gescreend en door de politie goedgekeurd. Ze zijn ervaren in het objectief ontdekken van feiten en bewijzen, analyseren van de informatie en het presenteren van de resultaten van het onderzoek. Onze professionals laten geen steen omgedraaid! Meer weten?

High Risk

Wij bieden meerdere diensten aan op het gebied van high risk. Hieronder valt het compleet ontzorgen van de complete safety & security zoals: preventieve observaties, persoonsbeveiliging, chauffeursdiensten, veilig parkeren, alarmopvolging, enz.

Mogelijkheden op aanvraag. Neem contact op voor meer informatie. www.leconnecteur.nl

“Sinds april 2018 is Le Connecteur onze partner in beveiliging. Liora en Yaron, een zeer gastvrij duo, stellen zich flexibel op, denken met je mee, en hebben een breed scala aan services te bieden. Bij Conscious Hotels staat gastvrijheid en toegankelijkheid voorop. Beveiligers zijn daarom bij ons idealiter hosts, en daar matchen de professionele en vriendelijke beveiligers van Le Connecteur erg goed mee.”

Babs van Houten / Conscious Hotels

“Wij als Steigenberger Airport hotel Amsterdam hebben een uitstekende ervaring met een samenwerking met Le Connecteur. Uiterst professionele en tevens flexibele organisatie. Zij hebben ons met een zeer korte termijn aanvraag, bijgestaan met de (nacht) beveiliging van een mooi meerdaags evenement. Ik kijk uit naar een mooie nieuwe samenwerking met Yaron en Liora van Le Connecteur.”

Wendy Verhulst / Steigenberger Airport hotel Amsterdam