De diensten van Le Connecteur

Wat doet een receptionist

Receptionisten zijn meestal het allereerste contactpunt met wie klanten en werknemers contact zullen hebben en zijn daarmee het gezicht van jouw bedrijf of organisatie. Een goede eerste indruk geven is belangrijk. Het is dus van belang dat de receptionist een representatief en gekwalificeerd persoon is! Naast het ontvangen van klanten en/of bezoekers, beantwoorden zij ook de telefoon en verstrekken zij informatie wanneer dit nodig is.

Waarom is een receptionist belangrijk

De meeste bedrijven hebben een receptionist in dienst. Maar waarom is een goede receptionist belangrijk? Een receptionist is een spin in het web en is meestal goed op de hoogte van de andere afdelingen binnen jouw organisatie. Naast hun standaard taken, spelen receptionisten een cruciale rol in de algemene beveiliging van het gebouw. Het is vaak aan hun de taak om bezoekers aan te melden, de toegang in en uit het gebouw te controleren en alert te zijn op verdachte activiteiten. Daarnaast kan er ook gedacht worden aan het controleren van de nooduitgangen en assistentie verlenen in gevallen van calamiteiten.

Receptionist van Le Connecteur

Bij Le Connecteur ben je gegarandeerd van kwalitatieve dienstverlening. Onze receptionisten zijn gediplomeerd, representatief en flexibel. Elke werkplek is anders, maar er wordt altijd gezocht naar een goed evenwicht tussen veiligheid en receptionistentaken. Zo kun je er zeker van zijn dat aan de verwachtingen op beide gebieden wordt voldaan.

Neem contact op met Le Connecteur

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Of heb je vragen? Neem dan contact op met Le Connecteur! Wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 85 130 25 40 of door een email te sturen naar connect@leconnecteur.nl.

The overall use of flatsome is very VERY useful. It lacks very few, if any, things! I loved it and have created my first ever website Punsteronline.com! Best yet, flatsome gets free updates that are great! (and the support is amazing as well!:)

Mark Jance / Facebook

This is a FANTASTIC Theme. Do you think that in the next version you could try and have it Multilanguage. Because I have nothing bad to say about this theme. Thank a million!

Mark Jance / Facebook