De diensten van Le Connecteur

Receptiediensten uitbesteden voor meer professionaliteit

De receptiediensten zijn een van de belangrijkste pijlers van een hotel of ander soort keten. Het is de eerste kennismaking voor een klant met het bedrijf en dat visitekaartje moet natuurlijk op en top zijn. Het is een intensief traject om zelf personeel daarvoor te werven en op te leiden, maar dat hoeft het niet te zijn. Bij Le Connecteur hebben we direct de juiste mensen voor u ter beschikking. Professionals met jarenlange ervaring die precies weten wat ze te doen staat. Zo kunt u rekenen op een prettige samenwerking en vol vertrouwen verder blijven groeien met uw organisatie.

Voordelen van receptiediensten door beveiliging laten uitvoeren

Receptiediensten uitbesteden kent heel veel voordelen. Zo kunt u niet alleen rekenen op een professioneel team en scheelt het u veel tijd en energie in het opleiden van eigen mensen. U kunt flexibel specialisten inzetten die direct aan de slag gaan. Daarnaast kunt u met een gerust hart de receptie achterlaten, want ons team kent alle ins en outs al. Met onze achtergrond in de beveiliging is het personeel voor de receptiediensten ook nog eens alert op verdachte activiteiten. Daardoor heeft u niet alleen een representatieve receptioniste die de spin in het web van de organisatie is, maar ook nog eens een extra beveiliger.

Receptiediensten beveiliging garanderen door professionals

Heeft u voor uw pand tijdelijk extra beveiliging nodig door professionals waar u op kunt rekenen? Dan helpen we u bij Le Connecteur graag verder aan de juiste mensen. Wij hebben namelijk niet alleen gekwalificeerde receptionisten die helpen bij de perfecte eerste kennismaking met uw gasten, maar ook beveiligers die zorgen dat de situatie veilig en onder controle blijft. Door middel van predictive profiling kunnen we verdacht gedrag op tijd signaleren en direct in de kiem smoren. Wilt u ook receptiediensten uitbesteden? Neem dan direct contact met ons op.

The overall use of flatsome is very VERY useful. It lacks very few, if any, things! I loved it and have created my first ever website Punsteronline.com! Best yet, flatsome gets free updates that are great! (and the support is amazing as well!:)

Mark Jance / Facebook

This is a FANTASTIC Theme. Do you think that in the next version you could try and have it Multilanguage. Because I have nothing bad to say about this theme. Thank a million!

Mark Jance / Facebook