De diensten van Le Connecteur

Particulier onderzoeker: wat is dat?

Particulier onderzoeker is de officiële term voor wat door de meeste mensen een privédetective wordt genoemd. Burgers en bedrijven huren een particulier onderzoeker in om een vermeende misstand te onderzoeken. Het onderwerp van inspectie kan uiteenlopen van bedrijfsdiefstal tot alimentatieontduiking. Met een particulier onderzoek van Le Connecteur bent u ervan verzekerd dat de waarheid boven water komt.

Werkwijze particulier onderzoeker

In principe dragen de rechten van een particulier onderzoeker niet verder dan die van een gewone burger, gezien hij niet in dienst is van justitie. Wel bezitten deze experts verschillende bewakings- en onderzoekstechnieken, zijn speciaal opgeleid en uitvoerig getraind tot particulier onderzoeker. Bovendien zijn alle onderzoekers van Le Connecteur gescreend door de politie om u ervan te verzekeren dat zij altijd binnen de grenzen van de wet handelen. Daarnaast is er sprake van zelfregulering en wordt de gedragscode van de branche zorgvuldig nageleefd. Houdt er rekening mee dat in de gedragscode is bepaald dat het onderzoeksdoelwit op een zeker punt tijdens of na afloop van het onderzoek geïnformeerd dient te worden.

Wanneer u een particulier onderzoeker inhuurt zal deze, afhankelijk van het soort zaak, de persoon in kwestie schaduwen, documenten en foto’s verzamelen of afluisterapparatuur opsporen. Bij het naar boven halen van de waarheid zal de onderzoeker rekening houden met de zwaarte van de zaak. Het doel rechtvaardigt immers de middelen. In onder andere de volgende gevallen huurt u een particulier onderzoeker in:

  • Alimentatiefraude
  • Verdenkingen van overspel
  • Bedrijfsfraude
  • Het opsporen van een vermist persoon
  • Bedreiging of oplichting
  • Schaduwen van persoon, inclusief fotobewijs van activiteiten

Particulier onderzoek door Le Connecteur

Wanneer u kiest voor een particulier onderzoeker van Le Connecteur kunt u erop rekenen dat geen detail ongezien blijft. Le Connecteur werkt enkel met professionals die een talent en passie hebben voor het opsporen van misstanden. Wanneer het om privézaken gaat, zoals een overspel onderzoek, staat discretie hoog in het vaandel.

Heeft u aangifte gedaan van een misstand, maar blijft uw zaak door tijdgebrek liggen? Ook in dat geval kunt u bij ons terecht. Met een particulier onderzoeker weet u op korte termijn waar u aan toe bent. Ook kunt u bewijsstukken die wij gevonden hebben, overleveren aan de politie.

Contact

Overweegt u het inschakelen van een particulier onderzoeker? Neem contact met ons op voor de beantwoording van al uw vragen en het opstellen van een prijsindicatie. Lever uw verdenkingen aan ons over en bel naar telefoon: +31 85 130 25 40. U kunt er ook voor kiezen om het contactformulier in te vullen. Daarnaast kunnen wij u ook van dienst zijn met betrekking tot andere zaken op het gebied van beveiliging. Onze medewerker vertellen u hier graag meer over!

“Sinds april 2018 is Le Connecteur onze partner in beveiliging. Liora en Yaron, een zeer gastvrij duo, stellen zich flexibel op, denken met je mee, en hebben een breed scala aan services te bieden. Bij Conscious Hotels staat gastvrijheid en toegankelijkheid voorop. Beveiligers zijn daarom bij ons idealiter hosts, en daar matchen de professionele en vriendelijke beveiligers van Le Connecteur erg goed mee.”

Babs van Houten / Conscious Hotels

“Wij als Steigenberger Airport hotel Amsterdam hebben een uitstekende ervaring met een samenwerking met Le Connecteur. Uiterst professionele en tevens flexibele organisatie. Zij hebben ons met een zeer korte termijn aanvraag, bijgestaan met de (nacht) beveiliging van een mooi meerdaags evenement. Ik kijk uit naar een mooie nieuwe samenwerking met Yaron en Liora van Le Connecteur.”

Wendy Verhulst / Steigenberger Airport hotel Amsterdam