De diensten van Le Connecteur

Hondenbeveiliging inschakelen voor het pand

Honden worden al jaren ingezet voor de beveiliging van panden. Door hun waakse gedrag zullen ze aanslaan bij vreemde personen en eerder een verdachte activiteit signaleren dan dat mensen of systemen dat kunnen. Daarnaast bieden ze veiligheid voor de eigenaren van een pand, aangezien een hond niet alleen aan zal slaan om mensen te alarmeren, maar ook angst opwekt bij criminelen. Dat zorgt voor niet alleen veiligheid op het erf, maar ook voor een geruststellend gevoel voor u wanneer u aanwezig bent.

Beveiliging met hond inzetten in plaats van alarmsystemen

Het is duidelijk dat de neus van een hond vele malen beter is dan de gevoeligheid van een camera of ander alarmsysteem. Wanneer een detectiehond onraad ruikt of hoort zal hij direct aanslaan. Mogelijke criminelen zullen worden afgeschrikt en werknemers die op dat moment ter plaatse aan het werk zijn kunnen direct actie ondernemen. Zo kan een mogelijk gevaar op tijd gesignaleerd worden en hoeft u zich geen zorgen te maken over een apparaat dat mogelijk defect is.

Bewakingshond gebruiken voor optimale bescherming

De bewakingshond is getraind om alert te zijn op verdachte praktijken. Dit zal hij laten weten door te gaan blaffen en mensen te alarmeren. Zet de persoon tóch door, dan zal de waakhond niet schuwen om zijn tanden te laten zien, wat vaak al voldoende is om de persoon van gedachten te doen veranderen. Op die manier heeft u een alarm én beveiliger in één. Wilt u graag meer weten over de hondenbeveiliging? Neem dan gerust contact op en we helpen u graag persoonlijk verder.

The overall use of flatsome is very VERY useful. It lacks very few, if any, things! I loved it and have created my first ever website Punsteronline.com! Best yet, flatsome gets free updates that are great! (and the support is amazing as well!:)

Mark Jance / Facebook

This is a FANTASTIC Theme. Do you think that in the next version you could try and have it Multilanguage. Because I have nothing bad to say about this theme. Thank a million!

Mark Jance / Facebook