De diensten van Le Connecteur

Directiechauffeur: wat is dat

U bent de hele dag alleen maar van afspraak naar afspraak aan het rijden. Dit kost veel tijd en u komt hierdoor niet toe aan belangrijkere dingen. De kans is groot dat u deze verloren tijd eigenlijk beter kunt besteden aan andere zaken. Hoe lost u dit probleem op? Een directiechauffeur inhuren is het antwoord!

Een directiechauffeur brengt u niet alleen veilig van A naar B, maar zorgt er ook voor dat u tijdens de rit de tijd heeft om door te kunnen werken. Terwijl u op uw bestemming bent, kunnen onze chauffeurs in de tussentijd taken oppakken zoals boodschappen doen, kinderen ophalen en klanten halen en wegbrengen. Dit wordt in samenspraak met de klant ingevuld. Is dat geen uitkomst?

Directiechauffeur

Als u een directiechauffeur wilt inhuren kunt u de keuze maken tussen twee opties. U kunt kiezen voor een chauffeur zonder of mét auto. Een chauffeur zonder auto rijdt u rond in uw eigen auto, waarbij u uitsluitend gebruik maakt van zijn diensten. Kiest u voor een directiechauffeur met auto, dan faciliteren wij een auto voor u. Prijzenoverzicht:

  • Directiechauffeur – 35 euro per uur
  • Directiechauffeur met auto – 55 euro per uur

Ervaren directiechauffeurs bij Le Connecteur

Le Connecteur is een gerenommeerd bedrijf en staat bekend om zijn zeer ervaren directiechauffeurs. Onze chauffeurs zijn allemaal grondig getraind in veiligheid, waardoor ze in staat zijn om snel te schakelen bij onregelmatigheden. Wij zorgen ervoor dat VIP’s zoals bedrijfsleiders en politici veilig van en naar hun bestemmingen vervoerd worden. Onze chauffeurs zijn allemaal in het bezit van zowel een rijopleiding Directiechauffeur als het Certificaat Directiechauffeur. Om dit certificaat te behalen dient een speciaal examen bij het CBR afgelegd te worden, waarbij het verplicht is om binnen 5 jaar 3 herhalingsdagen te voltooien. Bij Le Connecteur bent u gegarandeerd van kwalitatieve dienstverlening en goed opgeleid personeel! Wie bieden daarnaast ook diensten aan van een vip-chauffeurs.

Neem contact op

Wilt u een directiechauffeur? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Le Connecteur staat u graag te woord. We zijn telefonisch te bereiken op het nummer +31 85 130 25 40. Stuurt u liever een email? U kunt uw bericht naar connect@leconnecteur.nl sturen.

“Sinds april 2018 is Le Connecteur onze partner in beveiliging. Liora en Yaron, een zeer gastvrij duo, stellen zich flexibel op, denken met je mee, en hebben een breed scala aan services te bieden. Bij Conscious Hotels staat gastvrijheid en toegankelijkheid voorop. Beveiligers zijn daarom bij ons idealiter hosts, en daar matchen de professionele en vriendelijke beveiligers van Le Connecteur erg goed mee.”

Babs van Houten / Conscious Hotels

“Sinds ik gebruik maak van de directie chauffeur diensten van Le Connecteur kan ik mijn tijd nog effectiever gebruiken. Mijn effectieve werktijd is veel groter geworden omdat ik nu ook in de auto rustig kan bellen, werken of juist ontspannen. Ik hoef niet meer op zoek naar een parkeerplaats of uberhaupt de route in de gaten te houden. Ook voor mijn medewerkers maak ik gebruik van deze dienst. Veilig, relaxed en efficient werken is een must!”

Robin Sluijter / S&S Online Marketing