De diensten van Le Connecteur

Directiechauffeur: wat is dat

U bent de hele dag alleen maar van afspraak naar afspraak aan het rijden. Dit kost veel tijd en u komt hierdoor niet toe aan belangrijkere dingen. De kans is groot dat u deze verloren tijd eigenlijk beter kunt besteden aan andere zaken. Hoe lost u dit probleem op? Een directiechauffeur inhuren is het antwoord!

Een directiechauffeur brengt u niet alleen veilig van A naar B, maar zorgt er ook voor dat u tijdens de rit de tijd heeft om door te kunnen werken. Terwijl u op uw bestemming bent, kunnen onze chauffeurs in de tussentijd taken oppakken zoals boodschappen doen, kinderen ophalen en klanten halen en wegbrengen. Dit wordt in samenspraak met de klant ingevuld. Is dat geen uitkomst?

Directiechauffeur

Als u een directiechauffeur wilt inhuren kunt u de keuze maken tussen twee opties. U kunt kiezen voor een chauffeur zonder of mét auto. Een chauffeur zonder auto rijdt u rond in uw eigen auto, waarbij u uitsluitend gebruik maakt van zijn diensten. Kiest u voor een directiechauffeur met auto, dan faciliteren wij een auto voor u. Prijzenoverzicht:

  • Directiechauffeur – 35 euro per uur
  • Directiechauffeur met auto – 55 euro per uur

Ervaren directiechauffeurs bij Le Connecteur

Le Connecteur is een gerenommeerd bedrijf en staat bekend om zijn zeer ervaren directiechauffeurs. Onze chauffeurs zijn allemaal grondig getraind in veiligheid, waardoor ze in staat zijn om snel te schakelen bij onregelmatigheden. Wij zorgen ervoor dat VIP’s zoals bedrijfsleiders en politici veilig van en naar hun bestemmingen vervoerd worden. Onze chauffeurs zijn allemaal in het bezit van zowel een chauffeurspas als het Certificaat Directiechauffeur. Om dit certificaat te behalen dient een speciaal examen bij het CBR afgelegd te worden, waarbij het verplicht is om binnen 5 jaar 3 herhalingsdagen te voltooien. Bij Le Connecteur bent u gegarandeerd van kwalitatieve dienstverlening en goed opgeleid personeel!

Neem contact op

Wilt u een directiechauffeur? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Le Connecteur staat u graag te woord. We zijn telefonisch te bereiken op het nummer +31 85 130 25 40. Stuurt u liever een email? U kunt uw bericht naar connect@leconnecteur.nl sturen.

The overall use of flatsome is very VERY useful. It lacks very few, if any, things! I loved it and have created my first ever website Punsteronline.com! Best yet, flatsome gets free updates that are great! (and the support is amazing as well!:)

Mark Jance / Facebook

This is a FANTASTIC Theme. Do you think that in the next version you could try and have it Multilanguage. Because I have nothing bad to say about this theme. Thank a million!

Mark Jance / Facebook