De diensten van Le Connecteur

Le Connecteur

Bent u op zoek naar een directiechauffeur in Groningen? De chauffeurs van Le Connecteur zijn u graag van dienst. Al 20 jaar houden wij ons bezig met veiligheid, niet alleen op locatie, maar ook onderweg. Dankzij onze ruime ervaring in het werkveld, wisten wij bij de oprichting van Le Connecteur precies waar we op moesten letten. Zowel u als ons vakkundige personeel profiteert van de tijd en aandacht die we besteden aan constante verbetering door middel van scholing en goed overleg.

Dienstverlening van onze directiechauffeur Groningen

Uiteraard is de voornaamste taak van een chauffeur om u en eventuele collega’s veilig naar uw bestemming te brengen. Onze chauffeurs hebben met succes de vakopleiding tot directiechauffeur afgerond, wat hen in staat stelt om u een ontspannen rit te bezorgen. Mocht u binnen een verhoogd risicoprofiel vallen dan krijgt u een chauffeur toegewezen met een extra certificering voor veiligheid.

Naast een prettige rijstijl en het talent om u altijd op tijd op locatie af te zetten, staan onze chauffeurs ook in hun wachttijd voor u klaar. We snappen dat uw werkzaamheden weinig ruimte overlaten voor zaken als boodschappen en het op de post doen van belangrijke documenten. Onze chauffeur helpt u hier graag mee.

De voordelen van een directiechauffeur van Le Connecteur

Wanneer u kiest voor een chauffeur van Le Connecteur profiteert u van de volgende voordelen:

  • Een scherpe prijs van €35,- per uur voor een directiechauffeur en €55,- per uur voor een directiechauffeur met auto.
  • Een ervaren chauffeur met ruime rijervaring en een prettige rijstijl
  • Een professionele houding waar discretie vanzelfsprekend onderdeel van is.
  • Een chauffeur die in is voor een goed gesprek, maar het ook aanvoelt wanneer u liever even geniet van een momentje rust.
  • Een representatieve chauffeur die meerdere talen beheerst.

Maak kennis met onze directiechauffeur Groningen

Natuurlijk is het ook van belang dat u het goed kunt vinden met uw chauffeur. Zeker wanneer u zich regelmatig laat vervoeren door onze klasse-chauffeur is het fijn als er naast de geheimhoudingsplicht, een vertrouwensband tot stand komt. Op basis van uw wensen en behoeften zal een geschikte kandidaat worden geselecteerd. Mocht de klik er toch niet zijn, dan kunt u altijd een keuze maken uit een van onze andere chauffeurs. Uw gemak en reisplezier staan voorop bij Le Connecteur! Bent u op zoek naar een directiechauffeur in Groningen? Maak direct een afspraak of bel ons op het telefoonnummer +31 85 130 25 40.

The overall use of flatsome is very VERY useful. It lacks very few, if any, things! I loved it and have created my first ever website Punsteronline.com! Best yet, flatsome gets free updates that are great! (and the support is amazing as well!:)

Mark Jance / Facebook

This is a FANTASTIC Theme. Do you think that in the next version you could try and have it Multilanguage. Because I have nothing bad to say about this theme. Thank a million!

Mark Jance / Facebook