De diensten van Le Connecteur

Geurdetectiehond inschakelen voor het vinden van drugs

Dat honden een veel betere neus hebben dan de mens is welbekend. Honden hebben een veel beter ontwikkeld reukvermogen, waardoor ze de mogelijkheid hebben om zelfs de kleinste deeltjes van een geur op te speuren. Dit kan in heel veel situaties van pas komen en ook heel breed ingezet worden, daarom wordt er vaak gebruikt gemaakt van hondenbeveiliging. Zo kan een detectiehond worden getraind voor verschillende geuren. Denk aan drugs, alcohol, maar ook technologie en zelfs bepaalde ziektes. Waar ze vaak voor gebruikt worden zijn het vinden van drugs op luchthavens of bij huiszoekingen door de politie.

Detectiehond inzetten bij beveiliging

Het inzetten van een detectiehond biedt vele voordelen. Niet alleen kunnen ze helpen bij het aanwijzen van de dader, maar ze voorkomen ook eventuele criminele activiteiten. Heeft u tijdelijk voor een evenement een geurdetectiehond nodig om de avond soepel te laten verlopen en te voorkomen dat verboden middelen naar binnen worden gebracht? Dan helpen wij u graag verder. Bij Le Connecteur hebben we de professionals in huis die weten hoe ze met de dieren moeten werken en er de beste beveiliging mee faciliteren. Wat u ook zoekt, onze geurdetectiehond vindt het.

Geurdetectiehonden van Le Connecteur voor het bestrijden van criminaliteit

Als beveiligingsbedrijf vinden wij dat we situaties beter kunnen voorkomen dan genezen. Om die reden is het een uitkomst dat geurdetectiehonden ingezet kunnen worden. Zij kunnen personen bij bijvoorbeeld binnenkomst al onderzoeken en binnen enkele seconden aangeven of het goed is of niet. Het kost daardoor veel minder tijd voor de beveiliger om een ruimte veilig te houden en vrij van verboden middelen. Wilt u graag meer weten over het inhuren van een detectiehond? Neem dan direct contact met ons op en we helpen u graag verder!

The overall use of flatsome is very VERY useful. It lacks very few, if any, things! I loved it and have created my first ever website Punsteronline.com! Best yet, flatsome gets free updates that are great! (and the support is amazing as well!:)

Mark Jance / Facebook

This is a FANTASTIC Theme. Do you think that in the next version you could try and have it Multilanguage. Because I have nothing bad to say about this theme. Thank a million!

Mark Jance / Facebook